Aston Villa kärsi tänään 1-2-tappion Leicesterille. Dean Smith joutui pärjäämään ilman talismaaniaan Jack Grealishia, joka oli sivussa harvinaisen loukkaantumisen vuoksi.

Leicester-ottelu oli nimittäin ensimmäinen sarjapeli 15 kuukauteen, joka Villa-kipparin oli jätettävä loukkaantumisen vuoksi väliin.

Smith oli raivoissaan siitä, miten tieto Grealishin loukkaantumisesta vuoti nettiin jo kauan ennen Leicesterin kohtaamista.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

FPL Raptor (Ross)

@FPL__Raptor
Grealish not seen in any training pictures and there are rumours (not credible yet) that he has a stress fracture in his shin (4-6 weeks out).

Not worth transferring out on that alone but keep an eye out over the next few hours.

Sosiaalisessa mediassa kohistiin Grealishin loukkaantumisesta jo ennen viikonloppua, vaikka suuret uutismediat eivät tarttuneet tarinaan ennen kuin sunnuntaiaamuna.

Smith ei myöskään antanut loukkaantumisesta minkäänlaista vihiä perjantain lehdistötilaisuudessaan, ja oli luonnollisesti ärsyyntynyt salaisuuden paljastumisesta.

– Olen saanut selville, että sosiaalisessa mediassa oli huhuja, joiden mukaan hän (Grealish) ei pelaisi tänään, Smith kertoi ottelun jälkeen.

[readmore from=Aston-Villa]

– Jos tämä tieto levisi meidän omalta harjoituskentältämme, aion ottaa selvää, kenen toimesta se lähti liikkeelle ja nuhdella häntä.

– En olisi tästä lainkaan iloinen, ja aiomme varmasti päästä asian ytimeen.

– Jack tulee olemaan suuri menetys, koska hän on poikkeuksellinen pelaaja ja mahtava persoona, mutta en laita tappiota hänen poissaolonsa piikkiin.