Liverpoolille viimein hyviä uutisia – polvensa loukannut avainpelaaja tekee paluun

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin hyökkääjähankinta Diogo Jota palaa tällä viikolla ykkösjoukkueen harjoituksiin, kertoo The Telegraph.

Portugalin maajoukkuemies on yksi useista avainpelaajista, joita Jürgen Klopp on kaivannut joukkueeseensa Liverpoolin murheellisen ajanjakson keskellä.

Tulokset heikentyivät merkittävästi, kun Jota loukkaantui Mestarien liigan panoksettomassa lohko-ottelussa Midtjyllandia vastaan 9. joulukuuta.

Entinen Wolves-taituri oli jo osoittanut olevansa menestyksekäs hankinta, sillä hän teki jopa yhdeksän maalia 17 ensimmäiseen otteluunsa Liverpoolin paidassa.

Ennen joulua Liverpool oli vielä sarjakärjessä. Jotan loukkaantumisen jälkeen joukkue on kuitenkin voittanut vain neljä peliä 14 valioliigaottelustaan – jotka pitävät sisällään myös kuusi tappiota.

Mohamed Salahin taidonnäytteitä lukuun ottamatta, Liverpoolin vaarallisuus hyökkäyspäässä on myös loistanut poissaolollaan.

Jotan on tiettävästi suoritettava vielä useita harjoitussessioita ennen kuin Klopp uskaltaa heittää hänet takaisin tositoimiin. Näiltä näkymin hänen pitäisi palata täysiin harjoituksiin keskiviikkona.

Liverpool pelaa ensi sunnuntaina Sheffield Unitedia vastaan, eikä 24-vuotiaan uskota pääsevän kentälle vielä silloin. Hän saattaa kuitenkin tehdä ensimmäisen esiintymisensä kahteen kuukauteen ensi viikolla, kun Liverpool saa vieraakseen Chelsean.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.