Nyt kiehui yli! – Videolla näkyy, kun Man Unitedin kannattajat hyökkäävät seurapomon kotiin: ”Hän kuolee”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kannattajat ovat osoittaneet tyytymättömyytensä seurajohtoon viime aikoina stadionin lehtereillä. Nyt joillain kannattajilla läikkyi pahasti yli, kun seuran varapuheenjohtaja Ed Woodwardin kotiin hyökättiin.

Kymmeniä Unitedin kannattajia oli mennyt Woodwardin kodin eteen, jossa he polttivat soihtuja ja heittivät niitä aidan yli Woodwardin pihalle. Hyökkäysten aikana talo oli tyhjillään, joten tapauksessa ei loukkaantunut onneksi ketään.

Seuran turvallisuuspuoli lähetettiin heti tutkimaan tapausta ja paikalle kutsuttiin myös poliisit.

Manchester United tuomitsi nopeasti toimet tiedotteessaan.

– Tiedämme, että jalkapallomaailma on takanamme, kun työstämme asiaa Manchesterin poliisin kanssa löytääksemme syylliset tähän perusteettomaan hyökkäykseen. Jokainen, joka tuomitaan syylliseksi tähän rikolliseen tekoon, tullaan tuomitsemaan elinikäiseen porttikieltoon seuran toiminnasta ja joutuu syytteeseen.

– Kannattajien mielenilmaukset ovat yksi asia, mutta rikollinen vahingonteko ja aikomus vaarantaa ihmishenki on aivan toinen juttu. Tällaiselle toiminnalle ei ole mitään tekosyitä, Unitedin tiedotteessa kommentoitiin.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa näkyy kun kannattaja heittää soihdun Woodwardin pihalle. Videon kuvatekstinä on ”Ed Woodward kuolee”. Katso video alta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)