Chelsea kaatoi Real Madridin 2-0-lukemin keskiviikkoiltana edetäkseen Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 3-1.

Lontoolaisseuran entinen tähtipelaaja Eden Hazard palasi samalla ensimmäistä kertaa Stamford Bridgelle jossain muussa kuin Chelsean paidassa, kun hän pelasi lähes täydet minuutit Zinédine Zidanen hyökkäyksessä.

Hazard ei onnistunut auttamaan nykyistä joukkuettaan Mestarien liigan loppuotteluun, mikä oli Real Madridille luonnollisesti suuri pettymys.

30-vuotiaan belgialaishyökkääjän mieltä tappio ei kuitenkaan näyttänyt painavan, sillä päätösvihellyksen jälkeen hänet nähtiin naureskelemassa Chelsean maalivahti Edouard Mendyn ja keskuspuolustaja Kurt Zouman kanssa.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Eden Hazard was happy for Chelsea 💙

(via @btsportfootball)

LUE MYÖS: Thomas Tuchel murjaisi vitsin PSG-potkuistaan Chelsean kaadettua Real Madridin

Real Madridin kannattajat eivät pitäneet näkemästään lainkaan ja osoittivat mieltään Twitterissä. Myös muiden seurojen kannattajat hämmentyivät Hazardin reaktiosta, joka lämmitti kuitenkin Chelsea-fanien mieltä.

– Jättäkään hänet Lontooseen, Adai tiuskaisi.

AdaiR

@adairpx
Leave him in London

ESPN FC

@ESPNFC
Eden Hazard was happy for Chelsea 💙

(via @btsportfootball)

– [Real Madridin presidentti Florentino] Pérezin on lähetettävä tämä kaveri takaisin! vaati Steven.

Perez needs to send this dude back! 😡

ESPN FC

@ESPNFC
Eden Hazard was happy for Chelsea 💙

(via @btsportfootball)

– Tätä on mahdoton hyväksyä. Hazardin tulisi tietää se, harmitteli Abdulsamad.

Abdulsamad

@A_Samad1988
This not acceptable. Hazard should know

ESPN FC

@ESPNFC
Eden Hazard was happy for Chelsea 💙

(via @btsportfootball)

– Tämä on häpeällistä! Miten kukaan pelaaja voi käyttäytyä tällä tavalla, kun on juuri hävinnyt Mestarien liigan välierän. Mikä tekee tästä entistä pahempaa, on että hän pelasi itse surkean ottelun, tuomitsi Manchester Unitedia kannattava Mo.

This is disgraceful! How can any player behave in this manner when you have lost a ucl semi final. Makes it even worse when he had an absolute stinker.

ESPN FC

@ESPNFC
Eden Hazard was happy for Chelsea 💙

(via @btsportfootball)

– Tämä on niin väärin. Ymmärrän sen, että he ovat kavereita keskenään, mutta säästäkää tällaiset eleet pelaajatunnelin tai pukukopin puolelle. Ei kentälle, jossa miljoonat voivat nähdä kaiken. Epäkunnioitus on suurta. Hän ei koskaan pelaisi joukkueessani, jos hän olisi minun pelaajani, latasi Wolverhamptonia kannattava Rob.

Rob 🐺 #FosunOut

@robbowwfc
This is so wrong. I get you’re friends but save it for the tunnel/dressing room. Not for the middle of the pitch where millions can see. The disrespect is huge. He’d never play for me again if he was my player

Football on TNT Sports

@footballontnt
You can take the player out of Chelsea... 💙

LUE MYÖS: Historiaa! Chelsea saavutti ennennäkemättömän tuplan

[readmore from=Chelsea]

Hazardin jatkuvat loukkaantumisongelmat ovat rajoittaneet hänen peliaikaansa Real Madridissa merkittävästi.

Yli 100 miljoonalla eurolla Chelseasta ostettu belgialaistähti on pelannut espanjalaisseuralle toistaiseksi vain 40 ottelussa, joissa on syntynyt neljä maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Chelsealle Hazard pelasi yhteensä 352 ottelua seitsemän vuoden aikana ja johdatti seuran esimerkiksi kahteen Eurooppa-liigan voittoon ja Valioliigan mestaruuteen tehoin 100+92.