Manchester Cityn suunnalta kuuluu valtavan huonoja uutisia Valioliigan kärkikamppailun alla. Ykkösmaalivahti Ederson ei toivu ajoissa loukkaantumisestaan. City kohtaa sunnuntaina sarjakärki Liverpoolin.

Ederson sai lihasvamman aiemmin tällä viikolla pelatussa Mestarien liigan ottelussa. Tarkkaa ennustetta toipumisajasta ei ole.

– Ederson ei pysty pelaamaan. En tiedä, kuinka kauan hän on sivussa, mutta sunnuntaina hän ei ole pelikunnossa, päävalmentaja Pep Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ederson on pelannut tällä kaudella kaikki Cityn valioliigaottelut ja kaikki Mestarien liigan ottelut loukkaantumiseensa asti. Poolia vastaan tolppien välissä nähdään Claudio Bravo, joka korvasi Edersonin kesken ottelun Atalantaa vastaan keskiviikkona. Bravo ehti tuolloin olla kentällä vain reilu 35 minuuttia, kunnes hän otti suoran punaisen. Loppupelin ajan Cityn maalia joutui vartioimaan puolustaja Kyle Walker.

Guardiola vakuutti, että Bravoon kuitenkin löytyy luottoa.

– Claudio Bravo pystyy hoitamaan homman. Hän on erinomainen maalivahti – hän on voittanut paljon pelejä Chilen paidassa. Ei minulla ole epäilyksiä.

Manchester City

@ManCity

Manchester City

@ManCity
Anticipation! 😆

Pep's on the way to share his thoughts ahead of #LIVMCI!

💬 @marathonbet
🔵 #ManCity
PEP 💬 @edersonmoraes93 is not able to play. I don’t know how long he will be out for. Sunday, he cannot play

@C1audioBravo can do it too. He is an exceptional keeper - won a lot of international games with Chile. I have no doubts.

manc.it/2Q0zAzK

Liverpoolin ja Cityn välinen ottelu pelataan sunnuntaina kello 18.30 Suomen aikaa.