Englannin maajoukkuemiehet eivät ole pyörineet kovin positiivisessa julkisuudessa viime aikoina.

Harry Maguire oli otsikoissa elokuussa, kun mies pidätettiin Kreikassa. Myöhemmin Maguire kertoi pelänneensä henkensä edestä.

Syyskuussa taas Phil Foden ja Mason Greenwood keksivät tuoda naisseuraa maajoukkueen hotellille. Tulos: nuorukaiset ulos maajoukkueesta.

Ja taas on uusi maajoukkuekohu valmis. Tällä kertaa myrskynsilmässä ovat Borussia Dortmundin Jadon Sancho sekä Chelsean Ben Chilwell ja Tammy Abraham.

Brittilähteet kertovat, että Sancho ja Chilwell ajattelivat yllättää Abrahamin yllätysjuhlilla tämän 23. syntymäpäivän kunniaksi. Kaksikko ei vain ajatellut koronarajoituksia.

Britanniasa on voimassa kuuden hengen enimmäiskokoontumisrajoitus. Abrahamin kartanossa pidetyissä bileissä oli paikalla 20 henkeä, kertoo sensaatiolehti The Sun. Juhlat järjestettiin lauantai-iltana Chelsean ja Crystal Palacen välisen valioliigaottelun jälkeen.

Abraham on jo ehtinyt pahoitella tapahtunutta.

– Saavuin kotiin ja päädyin pienimuotoisiin yllätysjuhliin, Abraham sanoi Daily Mailin mukaan.

– En tiennyt tästä etukäteen, mutta haluan silti sydämeni pohjasta pahoitella lapsellisuutta, jota osoitin organisaatiota kohtaan osallistumalla näihin juhliin.

– Tässä vaiheessa voin vain oppia tapahtuneesta, pyytää kaikilta anteeksi ja varmistaa, ettei näin enää tapahdu.

Seuraavaksi kolmikko – aivan kuten muutkin Englannin A-maajoukkueeseen valitut – menee koronavirustestiin. Vasta sen jälkeen Englannin jalkapalloliitto FA kertonee mahdollisista jatkotoimista.

Vaikkei mitään julkista rangaistusta tulisi, kolmikko tuskin selviää ilman hiustenkuivaajakäsittelyä. Sunin tietojen mukaan Englannin maajoukkuemanageri Gareth Southgate on tällä hetkellä raivoissaan.