Podcast: Näyttelijä Eppu Salminen paljasti miten Man Unitedin FA Cup -mestaruutta juhlittiin Kalliossa – ”Onko rikos vanhentunut?”

© Kuva: Getty Images

Näyttelijä Eppu Salminen on kova Man Unitedin kannattaja.

Tarinoita Salmisella riittää useampia. Yksi liittyy keväällä 2016 pelattuun FA Cup -finaaliin ja sen jälkeisiin voitonjuhliin.

– FA Cup on rakas turnaus, ja se meininki, miten porukka juhli [sporttibaarissa], oli jotain käsittämätöntä. Suomi oli juuri voittanut jonkun lätkämatsin, oli MM-kisat menossa. Se oli siinä alla, Salminen muistelee Unelmien Teatteri -podcastissa.

– Mulla oli mukana joku puhallettava kirahvi, jonka olin ostanut joskus Varsovasta. Se kierteli siellä.

– Eikö sulla ollut sellainen vuvuzela? toinen podcastin vetäjistä, Marlo Takamäki, kysyy.

– Joo ja vuvuzela oli, mulla oli huulet ihan pas*ana. Mulla oli vuvuzela ja puhallettava iso kirahvi mukana siellä, Salminen sanoo.

– Siinä oli hauskaa se, että ManU voitti ja mulla oli mukana pari ilotulitusrakettia. Kallion keskustassa ammuttiin. Onko rikos vanhentunut vielä?

– Sinnehän tuli poliisit aika pian paikalle. Muistan, kun menin selvittelemään sitä tilannetta, että ”mitä täällä on tapahtunut”. Poliisien kanssa oltiin, että ”herranjumala, onks täällä ammuttu ilotulitusraketteja”. ”Kuka p*rkele?” Poliisien kanssa pyöriteltiin päätä, että ”joo juma*auta on ollut idiootti”.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.