Agentti latasi faktat tiskiin Erling Braut Hålandin mahdollisesta kesäsiirrosta: ”Neljä näistä seuroista sijaitsee Englannissa”

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Håland siirtyi vain noin vuosi sitten Dortmundiin, mutta hänen huikeiden peliesitystensä ansiosta norjalaissensaatiota on viety jatkuvasti uusiin maisemiin.

Hålandin agentti Mino Raiola on kommentoinut 20-vuotiaan mahdollista kesäsiirtoa Valioliigaan, jossa ainakin Chelsean, Manchester Cityn ja Manchester Unitedin on huhuiltu olevan kiinnostuneita.

Håland ei kuitenkaan irtoaisi tämän kauden jälkeen halvalla, minkä vuoksi maailmassa on Raiolan mukaan vain noin kymmenen seuraa, joilla olisi häneen edes varaa.

LUE MYÖS: Jättisiirto vireillä? – Athletic: Chelsea aikoo tehdä ennätystarjouksen Erling Braut Hålandista

– On ilmiselvää, että kaikki pitävät Erlingiä yhtenä potentiaalisena tulevaisuuden tähtenä, sillä on hyvin hankala tehdä asioita, joita hän tekee tällä tasolla, tämän ikäisenä, Raiola kommentoi BBC:lle.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Erling Braut Håland on tehnyt häikäisevät 27 maalia 25 otteluun tällä kaudella. Kuva: Getty Images

– Hän tulee olemaan yksi seuraavan vuosisadan tulevaisuuden tähdistä, koska Zlatan Ibrahimovicin, Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kaltaiset tähdet ovat saavuttamassa iän, jossa kaikki kysyvät toisiltaan: ”Kuinka pitkään voimme enää nauttia heistä?”

– Joten nyt kaikki etsivät seuraavaa sukupolvea.

– Enintään kymmenellä seuralla on varaa ostaa Håland ja tarjota hänelle samalla sellainen alusta, joka sopisi Dortmundissa olleelle pelaajalle. Ja neljä näistä seuroista sijaitsee Englannissa.

– En usko, että maailmasta löytyy yhtäkään urheilujohtajaa tai valmentajaa, joka ei voisi sanoa olevansa kiinnostunut. Se olisi sama kuin sanoisin: ”Onko muka olemassa yhtäkään Formula 1 -tallia, joka ei olisi kiinnostunut Lewis Hamiltonista?”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.