Evertonin pelaajakaupat Barcelonan kanssa näyttävät onnistuneilta, kun ensimmäistä puoliaikaa pelataan Burnleyn Turf Moorilla.

Jo ottelun toisella peliminuutilla maalitilinsä Valioliigassa avasi Yerry Mina. Kolumbialainen siirtyi Toffeesiin katalonialaisseurasta viime kesänä. Kyseessä oli järkäleen ensimmäinen täysosuma sarjassa – sekä myös ensimmäinen maalia kohti suuntautunut yritys.

Yerry Mina has scored his first Premier League goal after heading home from an early corner against Burnley.

The goal was his first attempt on target in the competition. 🎯

Samasta osoitteesta kesällä Marco Silvan miehistöön siirtynyt Lucas Digne tuplasi Everton-johdon jo ennen vartin täyttymistä.

Reilun 20 minuutin pelin jälkeen tilanne on jo 0-3, viimeisimmän osuman ampui Gylfi Sigurdsson rangaistupikulta.