Valioliigan viikonlopun kierroksen yksi suurista puheenaiheista oli Arsenalin laiturin Nicolas Pépén ulosajo vierasottelussa Leedsiä vastaan.

Pépé puski kotijoukkueen Ezgjan Alioskia päällään toisen puoliajan alussa ja sai suoran punaisen kortin. Erotuomari Anthony Taylor kävi päätöksen tueksi vielä katsomassa tilanteen kentän laidalla olevasta VAR-monitorista.

Sky Sportsin studiossa ottelua kommentoinut entinen huippupelaaja Patrice Evra ei katsonut Alioskin toimintaa hyvällä. Tämä kaatui kentän pintaan kasvojaan pidellen.

– Olen pettynyt. Se johtui turhautumisesta. Sen saattoi nähdä, ettei Pépé ole tyytyväinen. Mielestäni hänen pitäisi pyytää kaikilta joukkuekavereiltaan anteeksi, koska Arsenalilla oli suunnitelma ja kaikki muuttui tuon jälkeen, ranskalainen totesi.

– Alioski ansaitsee Oscarin, koska hän pelasi tilanteen niin hyvin. Jos minä olisin Leedsin valmentaja, en olisi kovin tyytyväinen Alioskiin, mutta älä viitsi – näytti siltä kuin hänen nenänsä olisi murtunut, mutta hänelle ei tapahtunut mitään.

– Todella typerää (käytöstä) Pépéltä. Kun et saa paljon peliaikaa ja (Mikel) Arteta antaa sinulle mahdollisuuden, älä ala itkeä, kun et pelaa seuraavassa pelissä.

Leedsin ja Arsenalin kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin.

Lähde: LeedsLive