FPL: Kolme kovaa kapteenivaihtoehtoa GW13:lle – palaako Harry Kane maalien makuun?

© Kuva: Getty Images

Maajoukkuetauko on virallisesti takana päin, ja on taas aika keskittyä Valioliigan ja Fantasy Premier Leaguen pariin.

Valioliigan 13. ottelukierros sisältää useita mielenkiintoisia otteluita, kuten Manchester Cityn ja Chelsean välisen huippukamppailun lauantai-iltana. Kyseinen peli ei kuitenkaan sisällä selkeitä kapteenivaihtoehtoja FPL:n näkökulmasta, minkä takia olemme listaneet kolme muuta kandidaattia kapteenninauhaa varten tälle viikonlopulle.

Harry Kane – £10.8m

Tottenhamin ykköskärki Harry Kane on onnistunut tekemään vain yhden maalin viimeiseen viiteen Valioliiga-otteluunsa. Pohjoislontoolaiset kohtaavat lauantain avausottelussa kuitenkin West Hamin, joka on ollut viime aikoina erittäin heikossa vireessä. Erityisesti West Hamin maalivahtitilanne on traaginen, minkä takia maajoukkuetauolla neljä maalia tehneen Kanen voisi odottaa onnistuvan useampaankin otteeseen José Mourinhon ensimmäisessä ottelussa Tottenhamin peräsimessä.

Pierre-Emerick Aubameyang – £11.0m

Toinen kapteenikandidaatti Pohjois-Lontoosta. Arsenal on pakkovoiton edessä, kun se isännöi heikkovireistä Southamptonia Emirates Stadiumilla lauantaina. Pierre-Emerick Aubameyang on Tykkimiesten kovin tehomies 69 FPL-pisteellä ja kahdeksalla Valioliiga-maalilla. Southampton on päästänyt viimeiseen kuuteen otteluunsa peräti 21 maalia, minkä takia Aubameyang on hyvin viehättävä vaihtoehto FPL-joukkueesi kippariksi. Myös Valioliigan Toimitus on valinnut gabonilaiskärjen kapteenikseen GW13:lle.

Jamie Vardy – £9.6m

Leicesterin kultakimpale Jamie Vardy on elämänsä vireessä. Englantilaiskärki johtaa Valioliigan maalipörssiä 11 osumalla ja on onnistunut maalinteossa kuusi kertaa viimeisen neljän peliviikon aikana. Vardy sai ladata akkujaan koko maajoukkuetauon, sillä paluuta Gareth Southgaten miehistöön ei vielä nähty. Nyt Leicesterillä on vastassaan Brighton, joka voi joutua koville Brendan Rodgersin miehistöä vastaan. Vardy on myös turvallinen vaihtoehto kapteeniksi, sillä jo 38% FPL-managereista on valinnut hänet miehistöönsä.

TARKASTA VALIOLIIGA.COMIN FPL-SARJAN TILANNE JA MUUT FPL-ARTIKKELIT TÄÄLTÄ

Eetu Ikola
Twitter: @eetuikola