Aston Villa ryhtyi toimenpiteisiin sisäpiirivuodon takia – kielsi pelaajiltaan Valioliigan fantasiapelin pelaamisen

© Kuva: Getty Images

Aston Villa on kieltänyt pelaajiltaan Valioliigan fantasiapelin, Fantasy Premier Leaguen, pelaamisen, kertoo The Times.

Syynä kieltoon on viikonlopun tapahtumat. Kolme Villa-pelaajaa, Matt Targett, Neil Taylor ja Conor Hourihane (lainassa Swanseassa) sekä kaksi Villan toimihenkilöä vaihtoivat perjantaina joukkueen kapteenina toimivan Jack Grealishin pois FPL-joukkueestaan.

Pelaajien viime hetken muutokset FPL-kokoonpanoon herätti vahvat epäilyt siitä, että Grealish olisi loukkaantunut.

Ja niin hän olikin. Asiaan saatiin vahvistus sunnuntaina, kun Grealish ei ollut lainkaan Villan kokoonpanossa kotiottelussa Leicesteriä vastaan.

Vuoto Grealishin loukkaantumisesta sai Aston Villan päävalmentajana toimivan Dean Smithin kihisemään raivosta Leicester-ottelun jälkeen.

– Olen saanut selville, että sosiaalisessa mediassa oli huhuja, joiden mukaan hän (Grealish) ei pelaisi tänään, Smith kertoi ottelun jälkeen.

–  Jos tämä tieto levisi meidän omalta harjoituskentältämme, aion ottaa selvää, kenen toimesta se lähti liikkeelle ja nuhdella häntä.

Vaikka Villa-leirissä ei suoraan syytetä pelaajia ja toimihenkilöitä Grealishin loukkaantumisen vuodosta, on jatkossa seuran pelaajilta kielletty FPL:n pelaaminen.

– Monilla nuorilla pelaajillamme on Fantasy Premier League -joukkue. Heille on nyt sanottu, etteivät he saa jatkaa pelin pelaamista ​​potentiaalisen sisäpiiritiedon takia, nimeltä mainitsematon henkilö Villan joukkueesta kertoi Timesille.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.