Harry Redknapp pöyristyi Frank Lampardin potkuista – lyttäsi ratkaisun terävillä vertauksilla: ”Hänenkään ei pitänyt selvitä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean päätös antaa Frank Lampardille potkut vain 1,5 vuoden jälkeen on herättänyt paljon keskustelua maanantain aikana. Konkariluotsi Harry Redknapp, joka valmensi Lampardia hänen pelatessa vielä West Hamille, pitää ratkaisua ”ajattelemattomana”.

Redknappin mielestä Lampard olisi ansainnut enemmän aikaa osoittaa taitonsa, kuten Manchester Unitedin Ole Gunnar Solskjær ja Arsenalin Mikel Arteta, jotka kärsivät myös hankalista ajanjaksoista omien seurojensa peräsimessä.

– Oli äärimmäisen iso pettymys kuulla tämä uutinen tänä aamuna. Voitettuaan juuri Lutonin FA Cupissa luulin, että seura antaisi hänelle hieman lisää aikaa, Redknapp totesi talkSPORTin haastattelussa.

– Luulin aiemmin, että Solskjær potkittaisiin pihalle. Hänenkään ei pitänyt missään nimessä selvitä. Mutta Manchester United antoi hänelle hieman lisää aikaa ja yhtäkkiä he löysivätkin taas paremman vireen ja käänsivät kurssinsa.

LUE MYÖS: Chelsean uusi manageri on jo tiedossa – PSG:n jättänyt Thomas Tuchel korvaa Lampardin

– Kaikki managerit kärsivät hankalista ajanjaksoista. Jürgen Klopp kärsii sellaisesta Liverpoolissa, Arteta kärsi sellaisesta myös Arsenalissa.

– Kaikki tarvitsevat aikaa. Neljän tai viiden ottelun häviäminen ei tee sinusta saman tien huonoa manageria! Seuralla on oltava enemmän luottoa ihmisiin tällaisten ajattelemattomien päätösten sijaan.

Redknappin mielestä Chelsea ei antanut Lampardille tarpeeksi apua tehtävänsä parissa, sillä se olisi voinut auttaa englantilaisluotsia esimeriksi hänen taustajoukkojaan vahvistamalla.

– Jos seura oli huolissaan hänen kokemattomuudestaan, olisi heidän pitänyt tuoda hänen ympärilleen joku kokeneempi avuksi. Tarvitset ihmisiä ympärillesi, kun asiat eivät suju. Eikä hänellä ollut yhtäkään, Redknapp harmitteli.

– Nykypäivänä Sir Alex Fergusonkaan ei olisi selvinnyt Man Unitedissa. Seurajohto näytti antavan hänellekin kenkää kahden vuoden jälkeen, kun hän ei ollut voittanut mitään. Sen jälkeen hän kuitenkin voitti ja voitti, ja oli epäilemättä yksi historian parhaista valmentajista.

– Tärkein asia on se, että managerina tarvitset aikaa. Ylä- ja alamäkiä tulee aina vastaan. Valitettavasti Chelsea ei näytä olevan seura, jossa sitä olisi tarjolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.