Pep Guardiola ymmärtää Chelsean puhuttaneen ratkaisun erottaa Frank Lampard seuran peräsimestä. Manchester City -luotsin mukaan vain tulokset voivat pelastaa tämän tason managerit potkuilta.

Lampardin aika Chelsean peräsimessä umpeutui tänään, maanantaina, kun seura vahvisti antaneensa englantilaisluotsille potkut. Chelsea on Valioliigan sarjataulukossa yhdeksäntenä, eikä se ole voittanut edellisestä kahdeksasta ottelustaan kuin kaksi peliä.

Guardiolan mukaan edes lupaava projekti tai viihdyttävä pelityyli eivät voi pelastaa managereita potkuilta, jos tulokset eivät ole sitä, mitä seurassa haetaan.

LUE MYÖS: Harry Redknapp pöyristyi Frank Lampardin potkuista – lyttäsi ratkaisun terävillä vertauksilla: ”Hänenkään ei pitänyt selvitä”

– Nuoret ja vanhat managerit – täällä on vain voitettava. Ihmiset puhuvat projekteista ja ideoista, mutta ei sellaisia ole olemassa. Managerina sinun on voitettava, tai saat potkut, Guardiola summasi maanantain lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=Chelsea]

– Arvostan Chelsean ratkaisua, mutta lähetän Frankille ison halin. Toivottavasti tapaan hänet pian. Kun lockdown on viimein ohi, haluaisin viedä hänet ulos syömään.

– Frank nimettiin Chelsean kaltaisen seuran manageriksi sen jälkeen kun hän oli tehnyt hyvää työtä Derbyssä. Tällaiset ihmiset ansaitsevat sen. Mutta meidän tulevaisuutemme riippuu tuloksista – ei pelitavasta, ei filosofiasta, ei projekteista, ei mistään sellaisista.

– Managerina sinun on saatava tuloksia. Jos et saa, sinut korvataan uudella managerilla.