Valioliigan kaikki kolme putoajajoukkuetta ovat selvillä.

Fulham palaa West Bromwichin tavoin vain yhden kauden jälkeen takaisin Mestaruussarjaan, jonne matkaa myös kolme viikkoa sitten putoamisensa varmistanut Sheffield United.

Fulhamin putoaminen ratkesi maanantai-iltana, kun joukkue hävisi Burnleylle 0–2-lukemin kotikentällään. Burnleyn maaleista vastasivat avausjakolla osuneet Ashley Westwood ja Chris Wood, eikä Fulham onnistunut pelastamaan itseään toisella puoliajalla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Fulham Football Club

@FulhamFC
Defeat at the Cottage.

The result confirms our relegation.

#FULBUR

Andre-Frank Zambo Anguissa kävi lähimpänä kavennusmaalia, mutta täräytti pallon voimalla ylärimaan.

Fulhamin maalivahti Alphonse Areola oli sen sijaan onnekas, ettei häntä ajettu punakortilla ulos pysäytettyään Burnleyn hyökkäyksen kädellään, kaukana omasta rangaistusalueestaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Match of the Day

@BBCMOTD
Should Alphonse Areola have been sent off? 🤔

#FULBUR #bbcfootball

Fulhamin tappio sinetöi myös historian aikaisimman päätöksen Valioliigan putoamistaistelulle. Kyseessä oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun kaikki kolme tai neljä putoajajoukkuetta ovat varmistuneet jopa kolme ottelukierrosta ennen kauden päätöstä.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

OptaJoe

@OptaJoe
3+ - Fulham’s defeat means all three/four teams have been relegated with as many as three games remaining for the first time in Premier League history. Confirmation.