Real Madridista saapuvan Gareth Balen on odotettava lokakuuhun saakka, että hän pääse tekemään toisen debyyttinsä Tottenhamin paidassa. Walesilaishyökkääjän lääkärintarkastuksesta selvisi, ettei hän ole tällä hetkellä pelikuntoinen loukkaantumisen takia.

The Telegraphin saamien tietojen mukaan Bale kärsii lievästä polvivammasta, joka tulee pitämään hänet sivussa ainakin lokakuun maajoukkuetaukoon saakka.

Se tarkoittaa sitä, että Spurs-fanien on odotettava Balen paluuta Valioliiga-kentille vielä jonkin aikaa. 31-vuotias laituri tulee todennäköisesti pelaamaan kauden ensimmäisen ottelunsa joko West Hamia vastaan 17. lokakuuta tai Burnleya vastaan viikkoa myöhemmin.

[readmore from=Gareth-Bale]

Balen loukkaantuminen ei kuitenkaan ollut niin vakava, että se olisi vaarantanut hänen lainasiirtonsa Pohjois-Lontooseen. Tottenham oli myös varautunut siihen, että ilman pre-seasonia jääneellä Balella kestäisi tovi kohentaa kuntoaan isoja peliminuutteja varten.

Tottenhamin odotetaan varmistavan sekä Balen että Sergio Reguilónin siirrot Real Madridista viikonlopun aikana. Balen lainasopimus kattaa alkaneen kauden, kun Reguilón puolestaan siirtyy Tottenhamiin pysyvästi.