Golf-kentälle sataa varauskyselyjä – kannattajan pila Gareth Balen ja Daniel Levyn golf-kierroksesta meni täydestä Englannissa

© Kuva: Getty Images

Tottenham on näillä näkymin pian julkaisemassa Gareth Balen lainasiirron. Bale on palaamassa Spursiin seitsemän vuoden tauon jälkeen, ja se on herättänyt Englannissa suurta kiinnostusta.

Bale on viimeisten tietojen mukaan tällä hetkellä matkustamassa Madridista Lontooseen. Siirto on toteutumassa näillä näkymin vielä perjantain aikana. Bale siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella Spursin riveihin, ja lainasiirto kustantaa Sky Sportsin mukaan Tottenhamille palkkakuluissa noin 15-20 miljoonaa puntaa.

Twitterissä levisi torstaina kuva, jossa näkyivät Gareth Balen, seuran puheenjohtaja Daniel Levyn sekä seuran pelaajatarkkailusta vastaavan Steve Hitchen nimet Hadley Wood -golfkentän varauskalenterissa. Useat brittimediat uutisoivat aiheesta, mutta viimeisten tietojen mukaan varauksen tekijä on Tottenhamin kannattaja, joka pilaili siirron kustannuksella.

Kepponen meni täydestä, sillä golf-kenttä ilmoitti Twitterissä, että varauskyselyjä oli tullut perjantai-iltapäivälle ennätyksellisen paljon. Tosiasiassa Levy ja Bale allekirjoittavat sopimuksen jossain aivan muualla kuin Hadley Woodin golf-kentällä.

Sky Sportsin toimittaja Paul Gilmour kertoi, että jos Balen siirto ehditään rekisteröimään ennen keskipäivää, hän olisi käytettävissä jo sunnuntain Southampton-ottelussa.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.