Times: Gareth Bale halukas siirtymään Manchester Unitediin

© Kuva: Getty Images

Manchester United pohtii tällä hetkellä b-vaihtoehtoa Jadon Sancholle -kaupalle.

Uutisoimme maanantaina, että Borussia Dortmund ei ole suostunut laskemaan Sanchon noin 120 miljoonan euron pyyntihintaa, eikä United aio siihen suostua. The Telegraphin mukaan Unitedilla on mietittynä kolme varavaihtoehtoa, mikäli seurassa koetaan, että laitahyökkääjä yhä tarvitaan tämän siirtoikkunan aikana.

Lehden mukaan varavaihtoehdot ovat Ivan Perisic, Douglas Costa ja Gareth Bale. Nyt The Times kertoo, että kolmikosta Bale olisi avoin siirrolle.

Bale on tiettävästi jo pitkään ollut jokseenkin onneton Real Madridissa, jossa hän ei pääse juurikaan pelaamaan. Vuosi sitten Realin päävalmentaja Zinédine Zidane oli ilmeisen varma Balen lähdöstä, mutta lopulta siirto kariutui. Viime maaottelutauolla Bale puolestaan avautui tilanteesta itse ja sanoi, että Real olisi jo useampaan otteeseen vesittänyt hänen lähtönsä muualle.

31-vuotiaan Balen sopimus Realin kanssa umpeutuu kesällä 2022. Viime kaudella mies pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien vain 20 ottelussa.

Balen suhteen siirron esteenä on aina pidetty palkkaa. Walesilainen tienaa Realissa peräti 650 000 puntaa viikossa (703 000 euroa). Unitedissa Balea todennäköisesti odottaisi palkanalennus.