Glen Kamara herättää kiinnostusta Valioliigassa – brittilehdeltä päivitys suomalaistähden siirtotilanteesta

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien tähtipelaaja Glen Kamara herättää laajaa kiinnostusta Valioliigassa, mutta Rangers yrittää pitää suomalaispelaajan vilkkaan siirtokesän ylitse itsellään.

Kamara on ollut tärkeä osa Steven Gerrardin joukkuetta tälläkin kaudella. 25-vuotias on auttanut Rangersin Skotlannin liigamestaruuteen ja esiintynyt loistavasti myös Eurooppa-liigan kentillä.

Rangers on halukas palkitsemaan Kamaran uudella sopimuksella, vaikka hänen nykyinen diilinsä on voimassa vielä kesään 2023. Valioliigaseurojen kasvava kiinnostus saattaa kuitenkin ohjata entisen Arsenal-pelaajan allekirjoituksen toiseen paperiin, jos tilaisuus huippusiirrolle ilmaantuu.

The Daily Mailin tuoreimpien tietojen mukaan ainakin Brighton, Southampton, Burnley ja Leeds United ovat kiinnittäneet katseensa Kamaraan. Watford on myös kiinnostunut tuomaan pelaajan Vicarage Roadille jos seura nousee ensi kaudeksi takaisin Valioliigaan.

Kamaran kerrotaan kuitenkin olevan hyvin rentoutunut mahdollisen maisemanvaihdon suhteen. Brittilehti uskoo Kamaran tekevän päätöksen tulevaisuudestaan vasta kesän EM-kisojen jälkeen, sillä vahvat näytöt Huuhkajien paidassa voisivat kasvattaa niin kosiskelijoiden määrää kuin hänen arvoaan siirtomarkkinoilla.

LUE MYÖS: Marcus Forss keräsi isoja kehuja – valmentaja harmitteli yhtä ongelmaa

Kamaran tämänhetkinen markkina-arvo on Transfermarkt’n mukaan 4,5 miljoonaa euroa.

Tällä kaudella Kamara on pelannut yhteensä 44 ottelua Rangersille ja kirjannut niissä vyölleen sekä kaksi maalia että maalisyöttöä. Suomen A-maajoukkueessa hän on pelannut 27 kertaa ja tehnyt yhden maalin.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?