Lehti: Harry Kane jäämässä Tottenhamiin ainakin ensi kaudeksi

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane pelaa seurassa hyvin todennäköisesti myös ensi kaudella, kertoo The Telegraph.

Viime vuonna Englannin maajoukkuekapteeni sanoi, että hänen on mahdollisesti lähdettävä Spursista, jos hänestä tuntuu, ettei joukkue mene tarpeeksi eteenpäin. Kane, 27, ei ole myöskään peitellyt sitä, että hänen unelmansa on voittaa pokaaleja.

Kane on muutamaa lainapestiä lukuun ottamatta pelannut Tottenhamissa koko ammattilaisuransa, ja hän on tätä nykyä seurahistorian toiseksi paras maalintekijä, mutta pystejä ei ole tullut vielä yhtäkään. Liigacupissa Spurs on edennyt tällä kaudella aina finaaliin asti ja Eurooppa-liigassa neljännesvälieriin, mutta Valioliigassa joukkue on lipsunut yhdeksänneksi.

Tottenhamin tilanne on Kanen tavotteita ajatellen huolestuttava, mutta akuuttia hätää lontoolaisseuralla tuskin on. Telegraphin mukaan mahdollinen siirto olisi hyvin epätodennäköinen ensi kesänä, sillä koronaviruspandemia on iskenyt lujaa myös suurseurojen lompakkoon. Toisin sanoen mikään seura tuskin pystyisi tekemään Kanesta tämän kauden jälkeen tarjousta, johon Tottenham olisi valmis tarttumaan.

Spurs ei ole ikinä edes keskustellut, millä summalla se voisi myydä Kanen, sillä hänestä halutaan ehdottomasti pitää kiinni. Sen lisäksi Kanen nykyinen sopimus päättyy vasta kesällä 2024.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.