Tottenhamin maalitykki Harry Kane on vahvistanut jäävänsä seuraan, vaikka sitkeät siirtohuhut ovat vieneet miestä Manchester Cityn riveihin.

– Aion pysyä Tottenhamissa tänä kesänä ja olla 100-prosenttisen keskittynyt auttamaan joukkuetta saavuttamaan menestystä, 28-vuotias Kane kirjoittaa Twitterissä.

– Oli uskomatonta nähdä Spursin fanien vastaanotto sunnuntaina ja lukea joitakin tukiviestejä, joita olen saanut muutaman viime viikon aikana.

[readmore from=Harry-Kane]

Kane viittasi viikonlopun Wolverhampton-kamppailuun, jonka lontoolaiset voittivat vieraskentällä 1–0-lukemin. Kane vaihdettiin kentälle 72. minuutilla.

Kanen on kerrottu haluavan muihin maisemiin, sillä hän ei ole voittanut vielä ainuttakaan merkittävää pokaalia Spursin kanssa. Seurajohto on kuitenkin ollut haluton luopumaan Englannin maajoukkueen kapteenista.

City on himoinnut mitat täyttävää kärkipelaajaa seuran kaikkien aikojen parhaan maalintekijän Sergio Agüeron lähdön jälkeen. Tuoreimpana nimenä huhuissa on pyörinyt Juventuksen Cristiano Ronaldo, joka on aiemmin edustanut Manchester Unitedia.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Harry Kane

@HKane
It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. 👏⚽

I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS