Liverpool voitti sunnuntaina Leedsin vieraskentällä selvästi maalein 3-0 (lue raportti), mutta otsikoihin nousi sarjapisteiden ja vakuuttavan peliesityksen sijaan ennen kaikkea 18-vuotiaan Harvey Elliottin vakava loukkaantuminen.

Elliott sai ilkeännäköisen nilkkavamman kaksinkamppailussa Leedsin Pascal Struijkin kanssa tunnin pelin kohdalla. Erotuomari ajoi Struijkin suoralla punaisella ulos VAR-tarkistuksen jälkeen.

Liverpool tiedotti sunnuntai-iltana, että Elliott on jo päässyt pois sairaalasta. Hän joutuu kuitenkin lähipäivinä nilkkaleikkaukseen. Nuorukaisen poissaolon pituudesta seura ei arvioita esittänyt.

Liverpool FC

@LFC
We can confirm Harvey Elliott has been discharged from hospital after suffering a serious ankle injury in today's game at Leeds United.

Kauden neljättä valioliigapeliään pelannut Elliott kannettiin kentältä pois paareilla samalla kun vierasfanit lauloivat ”You’ll Never Walk Alonea”. Useat joukkuetoverit Mohamed Salah’sta alkaen olivat loukkaantumisesta selvästi järkyttyneitä.

– Harvey, hänen perheensä ja Liverpool FC haluaa esittää kiitoksensa ensihoitajille ja leedsiläisen sairaalan henkilökunnalle heidän antamastaan hoidosta ja huolenpidosta, Liverpool tiedotti kotisivujensa kautta.

Harvey Elliott teki sairaalassa suuresti ilahduttaneen, sydäntä pakahduttavan eleen. Hän antoi samassa sairaalassa olleelle nuorelle jalkapalloilijan alulle muistoksi oman pelipaitansa ja nappiksensa. Vain muutamia vuosia Elliottia nuorempi huonetoveri oli itse murtanut samana päivänä jalkapallo-ottelussa käsivartensa.

Mirror Football

@MirrorFootball
Liverpool star Harvey Elliott gives shirt and boot to young fan in hospital after horror injury

mirror.co.uk/sport/football…

LUE MYÖS:

Karmealla tavalla loukkaantunut Liverpoolin Harvey Elliott: ”Tie takaisin”

Järkyttynyt Jürgen Klopp näki läheltä miten Harvey Elliottiin ”jalka ei ollut oikeassa paikassa”