Arsenalille karmeita uutisia – luottopakin paluu venyy ensi kauden puolelle

© Kuva: Getty Images

Kuten eilen ennakoimme, joutuu Arsenal tulemaan toimeen ilman puolustaja Héctor Bellerínin palveluksia hyvin pitkään, kenties jopa pelättyä pidempään.

Lauantain Chelsea-ottelussa loukkantuneen laitapelaajan tilanteesta on nyt tihkunut lisätietoa – kyseessä on useiden tiedotusvälineiden mukaan polven eturistisiteen hajoaminen, ja kuntoutuminen vammasta saattaa ottaa jopa yhdeksän kuukautta. Tällä arviolla Bellerín siis palaisi vasta, kun kausi 2019-2020 on jo hyvässä käynnissä. Maltillisempi ennuste on kuuden kuukauden kuntoutus, joka sekin toki tarkoittaa, että ottelukuntoon palaaminen voisi tapahtua aikaisintaan pre-sesaonilla.

23-vuotias espanjalainen esiintyi valioliigaottelun avauskokoonpanossa lauantaina vasta ensi kertaa, sitten joulukuussa saamansa pohjevamman.

Naapuriseura Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino kutsui joukkueensa katastrofaalista loukkaantumistilannetta eilen ”massiiviseksi mahdollisuudeksi muille pelaajille”. Kenties tämä on sellainen Unai Emeryn joukoissa, ennen muuta Ainsley Maitland-Nilesille.

Päivitetty 22.1. klo 13.25: Arsenal vahvisti tiedot loukkantumisesta ja toipumisajasta tiistai-iltapäivällä Suomen aikaa.

Lähde: BBC


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.