Manchester City on vahvistanut, että Ilkay Gündogan on saanut koronavirustartunnan. Joukkue pelaa kauden ensimmäisen valioliigaottelunsa maanantai-iltana Wolverhamptonia vastaan.

Gündoganin positiivinen koronavirustesti oli jo Manchester Cityn kolmas kaltaistaan uuden kauden alla. Aymeric Laporte ja Riyad Mahrez saivat myös virustartunnan aiemmin tässä kuussa, mutta ovat jo palanneet kotikaranteenista joukkueen harjoituksiin.

– Manchester City voi vahvistaa, että Ilkay Gündogan on palauttanut positiivisen Covid-19-testituloksen. Ilkay noudattaa nyt kymmenen päivän itsenäistä eristäytymistä Valioliigan ja Iso-Britannian hallituksen karanteeniprotokollan mukaisesti. Kaikki seurassa toivotamme Ilkaylle pikaista paranemista, City tiedotti virallisilla kotisivuillaan.

Manchester Cityn maanantain avausottelu Wolverhamptonia vastaan potkaistaan käyntiin kello 22:15 Suomen aikaa. Ottelu ei tiettävästi ole vaarassa Gündoganin testituloksesta huolimatta, mutta saksalaispelaaja ei luonnollisesti osallistu peliin.

Gündogan ei todennäköisesti pelaa Manchester Cityn seuraavassa kahdessa ottelussa, missä vastaan asettuvat Bournemouth (Englannin liigacup) ja Leicester.