Leicester-manageri hehkuttaa tulikuumaa Jack Grealishia: ”Hänen aivonsa ovat luodut jalkapallon pelaamiseen”

© Kuva: Getty Images

Brendan Rodgers tunnustautuu Jack Grealishin ihailijaksi. Leicester-managerin mielestä Englannin maajoukkue on onnekas voidessaan käyttää Aston Villan kapteenin taitoja hyväksi.

Grealish oli suuressa roolissa ennen maajoukkuetaukoa Villan 7-2-murskavoitossa Liverpoolista (lue lisää). Keskikenttäpelaaja vakuutti myös viime viikolla maajoukkueessa harjoitusottelussa Walesia vastaan syöttämällä Dominic Calvert-Lewinin ensimmäisen maajoukkuemaalin.

– Englannilla on monia hyviä pelaajia. He ovat kuitenkin mielestäni erityisen onnekkaita voidessaan käyttää Jackin lahjoja hyväksi. Olen havainnut hänessä kehitystä ja kasvua, Rodgers kehui lehdistölle.

– Hänen persoonansa kentällä on aivan uskomaton. Hänen aivonsa ovat luodut jalkapallon pelaamiseen.

– Kun hän kuljettaa palloa, hän löytää tietoisesti tiloja ja se osoittaa millainen kyky hän on. Hän ymmärtää mistä ne tilat löytyvät ja häntä taklataan jatkuvasti.

– Hän pysyy pallossa pidempään kuin moni muu pelaaja ja hankkii vastustajille rikkeitä. Hänen syötöissään on poikkeuksellinen paino.

Leicester kohtaa Villan sunnuntain valioliigakierroksen viimeisessä ottelussa. Peli käynnistyy kello 21:15 Suomen aikaa.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!