Manchester Unitedin havitteleman Jadon Sanchon siirto sittenkin kaatumassa? – Kahdesta eri lähteestä huolestuttavia uutisia

© Kuva: Getty Images

Manchester United joutuu työstämään vielä paljon Jadon Sanchon hankintaa Borussia Dortmundista, uutisoi BBC. United ja Dortmund ovat vielä kaukana niin sanotusta yhteisymmärryksestä koskien Sanchon siirtosummaa.

Dortmund on asettanut kaupan toteutumiselle aikarajaksi 10. elokuuta. Bundesliigaseura haluaa päästä aloittamaan valmistautumisen uuteen kauteen ilman häiriötekijöitä, minkä lisäksi seura ehtisi hankkia Sancholle korvaajan hyvissä ajoin, mikäli kauppa toteutuisi.

Ongelmaksi on kuitenkin muodostumassa Dortmundin hintapyyntö, josta seura ei ole BBC:n tietojen mukaan valmis tinkimään. Dortmund haluaa Sanchosta arviolta noin 110-120 miljoonaa euroa. Se on kuitenkin tietojen mukaan liikaa Man Unitedille. Manchesterissa summaa pidetään täysin epärealistisena nykyisessä taloustilanteessa, jota korona on murjonut kovalla kädellä.

Monet lähteet ovat jo kertoneet, että United ja Sancho olisivat päässeet sopuun henkilökohtaisista ehdoista, mutta BBC:n käsityksen mukaan sekään ei pidä paikkansa. BBC myös väläyttelee, että United on valmis katsomaan muita vaihtoehtoja, mikäli Dortmund ei laske hintapyyntöään.

Myös ESPN uutisoi samaa vedoten omiin lähteisiinsä, jotka ovat median mukaan lähellä Manchester Unitedia.