Manchester Unitedin ja Borussia Dortmundin odotetaan pääsevän sopuun laitahyökkääjä Jadon Sanchon siirrosta ensi viikolla, kertoo The Times.

Dortmund hylkäsi keskiviikkona Unitedin uusimman, 85 miljoonan euron, tarjouksen. Saksalaisseura haluaa 21-vuotiaasta Sanchosta 90 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka kasvaisi vielä erilaisilla suorituksiin kytkeytyvillä bonuksilla. United ja Dortmund ovat kuitenkin tiettävästi valmiita kompromissiin.

Vaikka siirrosta päästäisiinkin pian yhteisymmärrykseen, se julkistettaneen vasta, kun Sanchon ja Englannin EM-kisat ovat ohi.

Lehtitietojen mukaan Manchester United ja Sancho ovat jo alustavasti päässeet sopuun viiden vuoden sopimuksesta 350 000 punnan (noin 407 000 euroa) viikkopalkalla.

Sancho pelasi tällä kaudella Borussia Dortmundissa 38 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen 20. Hän on toistaiseksi päässyt EM-kisoissa kentälle vain lyhyesti lohkovaiheen viimeisessä pelissä. Lohkonsa voittanut Englanti kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Saksan.