Manchester Unitedin aikomukset Leicesterin James Maddisonia kohtaan voimistuvat.

Muutama päivä sitten Manchester Evening News kirjoitti, että Man United on Maddisonista kiinnostunut ja että seura ”tarkkailee tilannetta”.

Nyt The Times lisää vettä kiukaalle. Lehti kirjoittaa, että ”United aikoo testata Leicesterin kykyä pitää James Maddisonista kiinni tekemällä pelaajasta tarjouksen ensi kesänä”. United-manageri Ole Gunnar Solskjær on tiettävästi Maddisonin suuri ihailija.

Timesin tietojen mukaan United pohti tarjouksen tekemistä jo menneenä kesänä, mutta seura ei halunnut leikkiä tulella. Leicester kun oli jo myynyt Unitedille arvokkaimman pelaajansa, eli Harry Maguiren.

Leicesterin kanta on se, että Maddisonista halutaan pitää kiinni eikä seuralla ole painetta myydä. Maddisonilla Leicester voisi kuitenkin tehdä Maguiren tapaan tuhtia voittoa. Leicester maksoi Maddisonista vain 20 miljoonaa puntaa (25 miljoonaa euroa), kun Norwich myi miehen kesällä 2018. Maguirella Leicester teki kahden vuoden aikana 73,3 miljoonan euron tilin. Ihan niin kovan luokan voittoa ei Maddisonista irronne, mutta Manchester Evening Newsin mukaan Leicester vaatisi hyökkäyspään pelaajasta 80 miljoonaa puntaa.

22-vuotias Maddison kykenee operoimaan hyökkäävissä rooleissa sekä keskikentällä että laidalla. Tällä kaudella mies on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi ottelua ja viimeistellyt tehot 1+2.

Maddison on kutsuttu Englannin A-maajoukkueen matkaan sekä viime vuoden lokakuussa että nyt syyskussa. Debyytti odottaa vielä vuoroaan.