Yksi Valioliigan halutuimmista lukinnee tulevaisuutensa pian: ”Seura jossa voi kehittyä edelleen”

© Kuva: Getty Images

Leicesterin manageri Brendan Rodgers uskoo, että monien kilpailijoiden havittelema James Maddison tekee jatkosopimuksen seuran kanssa piakkoin. 23-vuotiaan markkina-arvo on Transfermarktin mukaan noin 60 miljoonaa euroa, mutta tästä oltaisiin varmasti valmiita maksamaan hyvinkin paljon enemmän.

A-maajoukkueessa viime vuonna ensi kertaa esiintynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kuitenkin nykysijoihinsa tyytyväinen, sanoo Rodgers.

– Seuran ja Jamesin edustajien väliset keskustelut ovat jatkuneet. Tiedän, että hän itse on hyvin onnellinen täällä, ja että hän haluaa jäädä. Leicester on hänen mielessään seura jossa voi kehittyä edelleen. Toivon että sopimus syntyy pian.

Maddison kohtaa tänä iltana entisen seuransa, Norwichin. Canariesissa juuri joukkueen nykyinen valmentaja, Daniel Farke oli se henkilö, joka antoi pelaajalle mahdollisuuden.

– Tiedän, että hän on tästä mahdollisuudesta ikuisesti kiitollinen. Hän oli silloin vielä nuori, Ykkösliigasta tullut pelaaja. Daniel antoi hänelle sauman, jonka kautta hän liittyi sittemmin meidän valioliigaryhmäämme.

Lähde: Sky Sports