Jamie Carragher: Liverpool tarvitsee kaksi uutta hankintaa

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin legendapuolustajan Jamie Carragherin mukaan joukkue tarvitsee ensi kaudeksi kaksi uutta hankintaa, jotta sillä olisi paremmat mahdollisuudet puolustaa Valioliigan mestaruutta.

Jürgen Kloppin suojatit varmistivat tällä kaudella Valioliigan mestaruuden hyvissä ajoin. Liverpool on 21 pistettä edellä Manchester Cityä, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

Koronaviruspandemia on pakottanut suurimmatkin seurat säästölinjalle, eikä Liverpoolin kokoonpanosta juuri heikkouksia löydy. Carragher ymmärtää, että Liverpool ei ole tällä hetkellä halukas käyttämään suuria summia hankintoihin, mutta hänen mielestään joukkueessa on tarve parille uudelle pelaajalle.

– Ensi kaudella asiat ovat eri tavalla. Pelaajia ostetaan ja myydään, siitä tulee erilainen sarja. En usko, että Liverpool itse syöksyy siirtomarkkinoille. Voimme sanoa vasta ensi vuonna, oliko se oikea vai väärä päätös, kommentoi Carragher Liverpool Echolle.

– Mutta monet taloudelliset tekijät johtuvat tämänhetkisestä tilanteesta [koronaviruspandemiasta], joten siitä ei voi olla seuraa kohtaan liian kriittinen.

– Minusta olisi silti hyvä, jos he voisivat mahdollisesti hankkia uuden pelaajan hyökkäyskolmikkoon. Ja ehkä mahdollisesti tuuraajan Andy Robertsonille.

– Heillä on hyvin pelaajia keskikentällä ja toppariosastolla. Uskon, että Neco Williams on hyvä paikkaaja Trentille [Alexander-Arnold]. Jos Adam Lallana ja Xherdan Shaqiri lähtevät, niin ehkä pari uutta kaveria tarvitaan.

– Mutta luotan siihen, että Liverpool pystyy toistamaan sen, mitä se teki tällä kaudella.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.