Jürgen Klopp on antanut selityksensä Mohamed Salahin aikaiselle pelaajavaihdolle, joka ilmeisesti sai Liverpool-tähden agentinkin reagoimaan salamyhkäisellä tavalla.

Liverpool hävisi jo viidennen peräkkäisen kotiottelunsa Valioliigassa, kun Chelsea haki Anfieldilta täyden pistepotin Mason Mountin ainokaisella torstai-iltana.

Yksi toisen jakson puhuttaneimmista tilanteista oli Kloppin kyseenalainen ratkaisu ottaa Salah pois kentältä jo 62 minuutin pelin jälkeen.

Salah näytti varsin pettyneeltä, kun hän laahusti leuka rinnassa penkille yllättävän pelaajavaihdon seurauksena.

Samaan aikaan kentän jätti keskikenttämies Curtis Jones, kun Diogo Jota ja Alex Oxlade-Chamberlain hyppäsivät kehiin.

Kyseessä oli Salahin aikaisin pelaajavaihto sitten syyskuun 2017, jolloin hänet otettiin puoliajalla vaihtoon Liverpoolin 0-5-tappiossa Manchester Cityä vastaan.

LUE MYÖS: Mohamed Salahin agentilta kryptinen twiitti – Liverpool-fanit pelkäävät pahinta: ”Jotain on selvästi pielessä”

Kloppin mielestä Salah, joka on tehnyt jopa 17 maalia tällä sarjakaudella, ei yksinkertaisesti näyttänyt reippaalta pelin lähestyessä loppuaan.

– Halusin vain tuoreita jalkoja. Olisin voinut ottaa myös Sadio Manén tai Roberto Firminon pois kentältä. Se on selvää, mutta silloin näytti siltä, että Mo kärsi eniten, totesi Klopp Sky Sportsille heti pelin jälkeen.

Saksalaisluotsia pyydettiin tarkentamaan tilannetta uudelleen pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, jossa häneltä kysyttiin myös mielipidettä Salahin vastahakoiseen reaktioon.

[readmore from=Liverpool]

– Olen tyytyväinen, kun pojat antavat pettymyksensä näkyä. Se ei ole ongelma, totesi Klopp lehdistölle ottelun jälkeen The Guardianin mukaan.

– En nähnyt sitä Mo’lta. Olisin voinut ottaa jonkun muunkin pelaajan pois kentältä, mutta syy tälle pelaajavaihdolle oli, että hän näytti kamppailevan pelin intensiteetin kanssa, enkä halunnut riskeerata häntä.

– Siinä kaikki. Se oli todella harvinaista häneltä, sillä yleensä hän näyttää pelin lopussakin yllättävän reippaalta. Nyt hän ei kuitenkaan ollut. Edellisellä kahdella tai kolmella vuodella ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.