Telegraph: Jesse Lingard jättämässä Manchester Unitedin – herättänyt kiinnostusta Espanjassa ja Italiassa

© Kuva: Getty Images

Jesse Lingard on jäänyt olemattomalle vastuulle kuluvalla kaudella Manchester Unitedissa.

Joulukuussa 29 vuotta täyttävä Lingard ei ole päässyt kertaakaan avauskokoonpanoon Valioliigassa. Lingard on pelannut syyskauden aikana yhteensä vain 63 minuuttia Valioliigassa, mutta on siitä huolimatta onnistunut kahdesti maalinteossa.

Telegraphin mukaan Lingard on hyvin pettynyt peliaikaansa ja yllättynyt pienestä roolistaan, sillä Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær lupasi hänelle vastuuta ja suurempaa roolia.

Lingardin nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Telegraphin mukaan osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut ovat kaatuneet, eikä Lingard ole järin halukas jatkamaan niitä.

Lähteen mukaan Lingard harkitsee tällä hetkellä pyytävänsä lainasiirtoa tammikuussa kevätkaudeksi.

Telegraph kertoo Atléticon, Barcelonan ja AC Milanin olevan kiinnostuneita Lingardista, joka on saatavilla ilman siirtosummaa ensi kesänä. Lingardin edustajat ovat käyneet viime viikkoina Espanjassa neuvottelemassa mahdollisesta siirrosta.

Lingard haluaa osallistua vuoden päästä pelattavaan MM-lopputurnaukseen ja tiedostaa tarvitsevansa peliaikaa päästäkseen Englannin kisajoukkueeseen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.