Bournemouth ei ole Sky Sportsin mukaan jatkamassa Jordon Iben sopimusta, vaikka kausi jatkuisikin vielä heinäkuussa. Iben nykyinen sopimus päättyy kesäkuun viimeinen päivä.

Ibe oli aikanaan yksi Liverpool-akatemian lupaavimmista nuorista pelaajista. Bournemouth maksoi 18 miljoonaa euroa Ibestä kesällä 2016. Aika Eddie Howen alaisuudessa on ollut kuitenkin kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

Laiturina pelaava Ibe on onnistunut vain viidesti maalinteossa Bournemouth-paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien. Viime kausina vastuu on jäänyt todella vähäiseksi. Tällä kaudella Ibe on pelannut vain kahdessa valioliigaottelussa.

Ibe rikkoi myös koronamääräyksiä, kun hän julkaisi kuvan sosiaaliseen mediaan, missä hän oli parturissa. Ibe poisti kuvan myöhemmin ja pahoitteli tapausta.

Bournemouthin kohdalla lähtijöitä voi olla useampia, sillä Iben lisäksi peräti kuuden pelaajan sopimus on päättymässä kesäkuuhun. Ryan Fraser, Charlie Daniels, Andrew Surman, Simon Francis, Artur Boruc sekä Brad Smith ovat heinäkuussa ilman sopimusta.

Valioliigan toiveissa on jatkaa kautta kesäkuun puolivälistä alkaen. Näin ollen pelit jatkuisivat vielä heinäkuussa, jolloin osa pelaajista on mahdollisesti ilman sopimusta.