Liverpoolin ex-laituri masentavassa tilanteessa 24-vuotiaana – ”Valtava pudotus, häntä pidettiin niin hyvänä”

© Kuva: Getty Images

Jalkapalloasiantuntija Andy Gray on ottanut kantaa 24-vuotiaan laiturin Jordon Iben masentavaan tilanteeseen The Keys & Gray Show’ssa.

Bournemouth hankki Iben 15 miljoonalla punnalla Liverpoolista vuonna 2016, mutta nyt seura on päästämässä pelaajan lähtemään 1. heinäkuuta sopimuksen umpeuduttua, vaikka koronakriisin keskeyttämää kautta päästäisiin jatkamaan kesällä.

– Se on valtava pudotus. Tämä nuori poika. Häntä pidettiin niin hyvänä, kun hän meni Bournemouthiin, ex-pelaaja Gray toteaa.

– Luulen Liverpoolin panneen takaisinostopykälän, koska he ajattelivat hänen yltävän korkealle – ehkä ei juuri silloin heidän kanssaan – mutta he halusivat mahdollisuuden olla ensimmäisiä ja ostaa hänet takaisin. Sanotaanko niin, että he eivät aio käyttää tuota takaisinostopykälää.

Ibe vastaili itse fanien kysymyksiin lauantai-iltana Twitterissä. Mieheltä kysyttiin muun muassa sitä, mitä hän katuu eniten urallaan.

– En kadu mitään. Pitää vain tehdä kovasti töitä, vastasi Ibe.

Ibe ei ole pelannut Bournemouthin paidassa otteluakaan sen jälkeen, kun hän oli syyskuussa mukana Liigacupin Burton-kamppailussa.

Lähde: Bournemouth Echo


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!