Jorginho on mainittu usein siirtohuhuissa.

Chelsean keskikenttäpelaaja on saanut Thomas Tuchelin alaisuudessa mukavasti vastuuta.

Siitä huolimatta Jorginhon pelaaja-agentti Joao Santos toteaa julkisuudessa aika ajoin siitä, miten keskikenttäpelaaja olisi valmis jättämään Chelsean ja palaamaan Italiaan.

Santos käväisi hiljattain napolilaisen Radio Marten haastattelussa ja puhui varsin avoimesti asiakkaansa mahdollisesta paluusta Napoliin. Jorginho siirtyi Napolista Chelseaan kesällä 2018.

– Jorginhosta liikkuu näin paljon huhuja, koska hän pelasi niin hyvin Napolissa. Toisaalta tämä on erityinen hetki Jorginholle, koska hän on tällä hetkellä tärkeä pelaaja Chelseassa. Joka tapauksessa hän on Italian A-maajoukkuepelaaja ja harkitsemme paluuta Serie A:han, jos hän jättää Chelsean, Santos totesi.

– Jos Napoli tekee tarjouksen, harkitsemme sitä. Hän vietti upeita vuosia Napolissa ja hänellä on paljon ystäviä siellä. Kaikki tiedämme, miten paljon Sarri pitää Jorginhosta, mutta meidän on ymmärrettävä nykyinen taloudellinen tilanne. En tiedä, mitä tuleman pitää.

Napolilainen Canale 21 haastatteli Jorginhoa, joka ei sulkenut pois mahdollista paluuta Napoliin.

– En voi sanoin kuvailla, miten paljon kaipaan Napolia. Kuka ei kaipaisi Napolia? Lontoossa on niin kylmä. Paikalliset ihmiset eivät edes tiedä, mikä aurinko on. Todella toivon Napolin pääsevän Mestarien liigaan. Kannatamme heitä Lontoosta käsin.