José Mourinho ei halua myydä Tottenham-kaksikkoa Barcelonaan: ”En ole luovuttanut kenenkään suhteen”

© Kuva: Getty Images

José Mourinhon mukaan Tottenhamin Ryan Sessegnon ja Tanguy Ndombélé ovat yhä osa hänen suunnitelmiaan, vaikka kummankin pelaajan peliaika on jäänyt vähäiseksi Valioliigan jatkumisen jälkeen.

Ndombélé on ollut kentällä vain vajaat 64 minuuttia Valioliigan jatkumisen jälkeen, eikä hänen uskota olevan pelikunnossa keskiviikon Newcastle-kamppailussa loukkaannuttuaan harjoituksissa.

Mourinho on aiemmin kritisoinut seuran ennätyshankintaa hänen huonosta kunnostaan ja heikosta asenteestaan. Barcelonan tavoittelema ranskalaispelaaja kuuluu kuitenkin portugalilaisluotsin suunnitelmiin.

– Jokainen pelaaja on osa minun suunnitelmiani. Jokainen. En ole luovuttanut kenekään suhteen. Yhdelläkään pelaajalla ei ole etuoikeutta. Jokainen pelaaja on samalla viivalla, Mourinho kertoi London Evening Standardin mukaan.

Barcelona on tuoreimpien tietojen mukaan kiinnostunut myös seuran 20-vuotiaasta huippulupauksesta Sessegnonista. Fulhamista viime kesänä hankittu laituri ei ole pelannut Spursille kuin kuusi valioliigaottelua, mutta Mourinhon viesti oli hänenkin kohdallaan sama.

– Ei mitään huolenaihetta. Jokainen pelaaja on osa minun suunnitelmiani, Mourinho jatkoi.