Kun Tottenham johti ottelua West Hamia vastaan 3-0 jo 16 minuutin jälkeen, oli aika moni TV:n katsoja vakuuttunut siitä, ettei Spurs antaisi täyden pistepotin enää livetä käsistään. Vielä vakuuttuneempia oltiin varmasti silloin, kun tilanne oli vielä 80 minuutin jälkeenkin sama.

Toisin kuitenkin kävi: West Ham teki lyhyen ajan sisällä kaksi maalia ja Manuel Lanzinin unelmaveto lisäajalla toi Hammersin tasoihin Lontoon derbyssä. Niinpä pisteet jaettiin lopulta maalein 3-3 (lue raportti ottelusta).

José Mourinhon pitkällä ja komealla valmentajauralla ottelu on nyt synkkä merkkipaalu. Kyseessä on nimittäin ihkaensimmäinen kerta, kun Mourinhon valmentama joukkue ei voita ottelua, jota se on johtanut vähintään kolmen maalin erolla.

Mourinhon valmennusura on kestänyt yli 20 vuotta ja Tottenham-West Ham oli hänelle 953. virallinen ottelu valmentajana. Sen luokan pettymyksestä siis tällä kertaa puhutaan.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
TOT 3-3 WHU (FT) - Mourinho ha dejado escapar tres goles de ventaja en un partido oficial por PRIMERA VEZ en sus 20 años de carrera como entrenador profesional (el de hoy ha sido su partido 953). En el año 2020, cualquier cosa es posible.