José Mourinho vaatii anteeksipyyntöä, jos Fulham pelaa parhailla pelaajillaan Tottenhamia vastaan

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin luotsi José Mourinho vaatii Fulhamin manageria Scott Parkeria pyytämään anteeksi, jos tämä peluuttaa vahvaa kokoonpanoa tämän illan liigakamppailussa.

Parker valitti tiistaina, ettei Fulhamilla ole ollut riittävästi aikaa valmistautua otteluun, jonka pelipäivä lyötiin vasta hiljattain lukkoon. Ottelu oli määrä pelata jo 30. joulukuuta, mutta se siirrettiin koronatapausten takia.

– Heillä on sunnuntai, maanantai ja tiistai aikaa valmistautua peliin. Jos he tulevat puolikkaalla joukkueella, minä olen ensimmäinen, joka pyytää heiltä anteeksi. Ja minä olen ensimmäinen, joka sanoo meillä olleen etu tässä pelissä, Mourinho kommentoi.

– Jos he pelaavat parhailla pelaajillaan, mielestäni heidän pitäisi pyytää meiltä kaikilta anteeksi. Älkää viitsikö, pelataan jalkapalloa.

Mourinho veikkasi, että Fulham peluuttaa vahvaa miehistöä ja sivussa on enintään kaksi runkopelaajaa.

– Se on vain minun arvaukseni, koska kaikki tämä on luottamuksellista tietoa, eikä meillä ole pääsyä mihinkään tällaiseen. Se on vain tunne, joka minulla on, että paras Fulham tulee tänne. Joten kun me näemme parhaan Fulhamin, silloin tajuatte, että moni asia ei käy järkeen.

Portugalilainen laskeskeli, että Tottenham on pelannut tällä kaudella kymmenen ottelua enemmän kuin Fulham.

Lähde: Independent


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?