Teemu Pukin uusi tutkapari kommentoi suomalaistähden kanssa pelaamista: ”Yhteistyömme toimi todella hyvin”

© Kuva: Getty Images

Norwichin suomalaistähti Teemu Pukki sai tänä kesänä tulitukea Saksasta, kun seura hankki jenkkihyökkääjä Josh Sargentin Werder Bremenistä vajaan kymmenen miljoonan euron siirtokorvauksella.

Launtaina Pukki, 31, ja häntä kymmenen vuotta nuorempi Sargent, 21, pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä, kun Kanarialinnut hävisi Valioliigassa Watfordille 1-3.

Norwich on viiden kierroksen jälkeen sarjassa viimeisenä hävittyään kaikki pelinsä. Maaleja joukkue on tehnyt vain kaksi kappaletta, joista kumpikin on lähtenyt Pukin jalasta.

Sargent uskoo, että hänen ja Pukin yhteistyö voi olla avain Norwichin maalinteko-ongelmaan, kunhan he pääsevät kunnolla vauhtiin. Watfordia vastaan Sargent pelasi laitahyökkääjänä, joka ei ole hänelle tutuin tontti, mutta ainakin hän sai ensikosketuksen Pukin kanssa pelaamiseen.

– Minusta tuntui, että meidän yhteistyömme toimi todella hyvin, kommentoi Sargent Eastern Daily Pressin mukaan.

– Nautin hänen kanssa pelaamisesta, joten toivottavasti voimme tehtailla lähitulevaisuudessa enemmän maaleja yhdessä. Mitä enemmän pelaamme yhdessä, sitä enemmän opimme tuntemaan toistemme taipumuksia ja sitä enemmän pystymme rakentamaan suhdettamme.

– En ole luontainen laitahyökkääjä, joka tykkää mennä yksi vastaan yksi -tilanteisiin. Yritin vain pysytellä Pukin lähellä ja pelata hänen kanssaan, juosta selustaan ja tehdä maaleja.