ESPN: Erikoinen tilanne – Joshua Kingiä koskevat neuvottelut ovat saaneet Manchester Unitedin hämmennyksiin

© Kuva: Getty Images

Manchester United oli kiinnostunut hankkimaan Joshua Kingin edellisen siirtoikkunan aikana, mutta norjalaishyökkääjä jäi Bournemouthiin.

Nyt ESPN kertoo mielenkiintoisia taustoja Kingin siirtoneuvotteluista. ESPN:n mukaan Manchester United oli valmis maksamaan Kingistä jopa reilusti ylihintaa, mutta Bournemouth ei suostunut kauppoihin.

ESPN kirjoittaa, että manchesterilaisseurassa on seurattu viime päivinä hämmentyneenä Kingiä koskevaa uutisointia. Syynä on se, että Bournemouth on mitä ilmeisimmin pyytänyt Kingistä West Hamilta paljon pienempää siirtokorvausta kuin Manchester Unitedilta.

Bournemouthin on kerrottu neuvotelleen West Hamin kanssa siirrosta, jossa korvauksena olisi ollut 18 miljoonaa puntaa eli lähes 20 miljoonaa euroa. Siirtoa ei kuitenkaan saatu maaliin ennen Englannin sisäisen siirtoikkunan umpeutumista.

ESPN jatkaa, että Manchester Unitedissa siirtosummaa analysoineet henkilöt arvioivat päävalmentaja Ole Gunnar Solskjærille ja johtoportaaseen kuuluvalle Ed Woodwardille, että Kingin markkinahinta oli noin 15 miljoonaa puntaa eli noin 16,5 miljoonaa euroa.

Manchester United oli näistä arvioista huolimatta valmis tulemaan tarjouksessaan Bournemouthia vastaan. Bournemouth pyysi kuitenkin tietojen mukaan Unitedilta tammikuussa jopa 50 miljoonaa puntaa eli noin 55 miljoonaa euroa.

Korkea hintapyyntö sai Unitedin perääntymään eikä kauppoja lopulta syntynyt. Hurja hintapyyntö kielii siitä, että pienempien seurojen näkökulmasta Manchester United suurseurana pystyy kuluttamaan huomattavasti enemmän rahaa hankintoihin, joten niiltä voi myös pyytää suurempia siirtosummia.

Manchesterilaiset vahvistivat hyökkäystään lopulta Kingin sijaan Odion Ighalolla. Kingillä on Bournemouthin kanssa sopimus kuluvan kauden loppuun saakka.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!