Watfordin hyökkääjä Joshua King iski lauantaina hattutempun Evertonin verkkoon, kun sarjanousija kävi hakemassa Goodison Parkilta kolme pistettä komealla voitolla. Ottelu päättyi 2-5.

King pelasi viime kaudella juuri Evertonin väreissä, mutta ei onnistunut maalinteossa kertaakaan pelaamissaan 11 kamppailussa. Norjalaiskärki ei mahtunut kertaakaan avauskokoonpanoon ja peliminuutteja kertyi yhteensä ainoastaan 138.

– En saanut edes mahdollisuutta [viitaten aikaansa Evertonissa]. Olin siellä, mutta en kokenut saavani mahdollisuutta. Se on jalkapalloa. Aina kun joku epäilee sinua eikä usko sinuun, niin haluat näyttää. Tunsin, että minun piti näyttää. En odottanut hattutemppua, mutta otan sen vastaan, King totesi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

Maaliensa myötä Kingistä tuli vasta historian kolmas pelaaja, joka onnistuu tekemään Valioliigassa hattutempun entistä seuraansa vastaan. Aiemmin siinä ovat onnistuneet Andy Cole sekä Marcus Bent.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - Josh King is just the third player to score a Premier League hat-trick against a side he's previously played for in the competition, after Andy Cole (for Man Utd vs Newcastle) and Marcus Bent (for Wigan vs Blackburn). Haunting. #EVEWAT

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.