Liverpool ja Manchester City kohtasivat sunnuntaina valioliigaottelussa Anfieldilla. Liverpool voitti dramaattisten vaiheiden jälkeen ottelun lopulta lukemin 3-1.

Lue lisää tästä.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun jälkeen. Hän antoi myös kehuja vastustajalle.

– He (Manchester City) olivat todella hyviä. Jouduimme puolustamaan kaikin keinoin, mitä meillä vain oli, mutta teimme uskomattomia maaleja, Klopp kehui BBC Sportsille.

– Tämä oli vaikea ottelu. Ottelun intensiteetti oli upea. Pelaajamme olivat todella keskittyneitä ja latautuneita, ja niin pitää ollakin, mikäli haluaa voittaa Manchester Cityn kaltaisen joukkueen. Tämä oli ainut keino, millä pystyimme voittamaan heidät, Klopp jatkoi.

Saksalaismanageri ei uskaltanut tuulettaa joukkueensa avausmaalia heti, koska tiesi, että se olisi voinut kääntyä vielä VAR-tuomiolla heitä vastaan.

– Ongelma oli VAR. Näin, että he keskustelivat tilanteesta (Trent Alexander-Arnoldin käsivirhe), ja jouduin vain odottamaan. Se ei ole enää samanlaista nykyään, kun ei voi olla varma maalin hyväksymisestä. Mutta ei se ole ongelma. Voin juhlia tänään myöhemmin, Klopp päätti.