Poikkeuksellinen hetki lehdistötilaisuudessa: Jürgen Klopp tylytti tulkkia ja korjasi käännöksen äreänä – ”Voin tehdä sen itse”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin saksalainen päävalmentaja Jürgen Klopp ärsyyntyi maanantaina Red Bull Salzburgia vastaan tiistai-iltana pelattavaa ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Klopp ei ollut lainkaan tyytyväinen siihen, miten paikalla ollut tulkki käänsi Liverpoolin kapteenin Jordan Hendersonin englanniksi antamat kommentit paikalliselle medialle saksan kielellä. Henderson sanoi tulkin mukaan, että Liverpool voisi lähteä helpomman kautta otteluun.

Se ei Kloppin mukaan pitänyt paikkaansa. Manageri ilmaisi tyytymättömyytensä käännökseen kesken tilaisuuden tylyttäen tulkkia.

– On paskaa, kun tulkin vieressä istuu saksaa puhuva valmentaja. Kysymys oli, voiko Mestarien liigan voitto auttaa meitä sen takia, että olemme olleet aiemmin tällaisissa tilanteissa, Klopp aloitti.

– Hän (Henderson) ei puhu helpolla pääsemisestä tässä pelissä. Olemme tietoisia tästä haasteesta. Hän puhuu kaikesta normaaleista asioista. Sinun pitäisi oikeasti kuunnella, muuten voin tehdä sen itse. Se ei ole turhan vaikeaa, Klopp töksäytti tulkille.

Sen jälkeen Klopp vaihtoi kielen englantiin ja sanoi medialle:

– Olen jo kilpailuhengessä, voin kertoa sen teille, hän heitti.

Liverpool on tänään ainakin osittain kovassa paikassa, sillä se tarvitsee tänään pisteen Salzburgista varmistaakseen jatkopaikkansa Mestarien liigan 16 parhaan joukossa. Poolin jatkopaikka voi sinetöityä tappiollakin, jos Napoli ei voita Jere Urosen edustamaa Genkiä. Todennäköisesti englantilaisjoukkue tarvitsee kuitenkin pisteen.

Salzburgin ja Poolin edellinen kohtaaminen päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Anfieldillä 4-3-lukemiin kotijoukkueen hyväksi.

Lähde: Goal.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!