Jürgen Klopp paljasti reaktionsa Manchester Cityn yllättävään rangaistukseen: ”Tunnen myötätuntoa heitä kohtaan”

© Kuva: Getty Images

Manchester City kärsi jättimäisen rangaistuksen perjantai-iltana, kun UEFA ilmoitti sulkevansa seuran pois Mestarien liigasta kausien 2020-21 ja 2021-22 ajaksi (lue lisää tästä).

Liverpoolin huippumanageri Jürgen Klopp paljasti olleensa hyvin yllättynyt, kun uutiset päätöksestä rantautuivat hänen tietoisuuteensa. Sen sijaan, että hän olisi kertonut ilahtuneensa Cityn rangaistuksesta, Klopp halusi lähettää myötätuntonsa Pep Guardiolalle ja Cityn pelaajille.

– Olin shokissa. Big wow, Klopp kertoi Sky Sportsin haastattelussa Liverpoolin 1-0-voiton jälkeen Norwichia vastaan.

– Ainut asia minkä voin sanoa, on että olen ammatiltani jalkapallovalmentaja, joten voin puhua jalkapallosta. Mitä Pep ja City ovat saaneet aikaan siitä lähtien kun saavuin Englantiin on poikkeuksellista, äärimmäisen poikkeuksellista. Mistään muusta minulla ei ole mitään tietoa.

– Mitä tapahtui, kuka teki mitä ja näin edelleen – voin vain kuvitella, kuinka hankala heidän on sisäistää tätä tällä hetkellä. Sinä luotat niihin ihmisiin, keiden kanssa teet töitä, ja niin se menee. Joku selkeästi näki tilanteen eri tavalla.

– Minä todella tunnen myötätuntoa heitä kohtaan, Pepiä ja pelaajia, mutta se ei tule auttamaan, en usko ainakaan niin.

– He tulevat valittamaan tuomiosta, ja me tulemme näkemään miten siinä käy, ja tämä on tietysti hyvin vakavaa, mutta se jalkapallo mitä he ovat pelanneet on poikkeuksellista.