Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on siitä erikoinen päävalmentaja, ettei häntä ole koskaan nähty kentän laidalla puku päällä. Klopp kertoi syynä olevan yksinkertaisesti se, ettei hän ole asiaa edes ajatellut.

Klopp on nähty kentän laidalla useimmiten verkkarit jalassa ja seuran lämmittelypaita päällään. Oli sitten Mestarien liigan finaali tai lauantainen valioliigaottelu Brightonia vastaan. Usein päätä koristaa myös Liverpoolin lippalakki.

– Olin pelaaja ja yhtäkkiä olinkin valmentaja. Pukuhuoneessa oli vielä sen kaverin verkka-asu, joka valmensi minua ennen. Se ei edes mahtunut minulle. Minä keskityin vain peliin. En koskaan ajatellut, miltä näytän, Klopp kertoi Guardianin mukaan.

Kun Klopp valmensi Borussia Dortmundissa, hän muutti hieman tyyliään.

– Tiedän ettei se ole kovin tyylikästä, koska työmme on kuitenkin julkista. Kun menin Dortmundiin ajattelin, että ehkä minun pitäisi muuttaa (tyyliäni).

– Pidin jonkun aikaa farkkuja ja t-paitaa, mutta en tuntenut oloani mukavaksi. Mutta se ei tietenkään tarkoita, että muut ajattelisivat samoin, Klopp totesi.

Kloppin mielestä parhaiten pukeutuva manageri on Manchester Cityn Pep Guardiola.

– Kaikki, mitä hän pukee päällensä, sopii hänelle täydellisesti. Hänellä ei ole yleensä mitään pukuja, enempi rentoja vaatteita. Tärkeintä on olla oma itsensä. Jos haluat näyttää upealta, hienoa. Minulle se ei vain sovi, Klopp perusteli.

Klopp muistutti, että lopulta pukeutumistyylillä ei ole tuon taivaallista merkitystä.

– Voit olla maailmanmestari puvussa tai verrytteluasussa. Kunhan koet olosi mukavaksi.