Katso: Jürgen Klopp ajautui raivopäiseen sanasotaan toimittajan kanssa – tuore loukkaantuminen ja otteluruuhka saivat Liverpool-luotsin pois tolaltaan

© Kuva: Getty Images

Liverpool kärsi valtaisan pettymyksen lauantai-iltapäivänä, kun se jäi viime hetken rangaistuspotkumaalin myötä 1-1-tasapeliin Brightonin vieraana Valioliigan 10. ottelukierroksella.

Jürgen Klopp oli tulokseen ymmärrettävästi pettynyt, eikä tasapelin jälkeinen haastattelu BT Sportin toimittaja Des Kellyn kanssa ainakaan piristänyt turhautunutta saksalaisluotsia.

Klopp malttoi vielä mielensä vastatessaan kysymyksiin ottelun puhuttaneista VAR-tuomioista sekä Mohamed Salahin kiukkuisesta reaktiosta toisen puoliajan vaihtokomennukseen.

Mutta kun haastattelun juoni kääntyi Liverpoolin konkaripelaaja James Milnerin loukkaantumiseen, aloittivat Klopp ja Kelly hämmentävän kiihkeän sanasodan BT Sportin suorassa lähetyksessä.

Klopp on jo pitkään vaatinut viittä pelaajavaihtoa Valioliigan otteluihin, sekä pidempiä lepotaukoja brutaalin otteluruuhkan keskelle. Sama aihe nousi tälläkin kertaa esille, mutta hyvin poikkeuksellisen keskustelun muodossa.

JK: Kyllä [Milner loukkaantui]. Onnittelut teille.

DK: Minulle henkilökohtaisesti?

JK: Ei, mutta sinä työskentelet heille. Hänen takareitensä meni. Yllätys. Ja myös Brightonilta loukkaantui pelaajia.

DK: Ehkä haukut väärää puuta.

JK: Anteeksi kuinka?

DK: Ehkä haukut väärää puuta. Me lähetysyhtiöt työskentelemme Valioliigan sääntöjen alla, ja Valioliiga, eli sen seurat, tekevät nämä säännöt. Eikö sinun pitäisi puhua Valioliiga-seuroille? Eikö sinun pitäisi puhua näiden seurojen toimitusjohtajille?

JK: En tiedä, kuinka monta kertaa minun on sanottava tämä, mutta te valitsitte tämän ottelun 12:30 alkamisajan. Te valitsitte sen. Et sinä henkilökohtaisesti, mutta te teitte sen, eikö niin?

DK: Valioliiga-seurat valitsivat sen alkamisajan. Sille on syynsä, miksi se alkamisaika on olemassa. Se johtuu siitä, että se on arvokas Valioliigalle.

JK: Tällä kaudella se (otteluruuhka) on suurempi ongelma, entistä suurempi ongelma, koska meillä ei ollut pre-seasonia, koska otteluiden intensiivisyys on korkea ja muuta, koska kausi on lyhyempi – – se ei ole OK.

JK: En halua olla itsekäs, mutta puhun nyt Liverpoolista. Voit katsoa tämän itse. Tämän vuoden aikana, tällä kaudella, meillä on ollut tämä kello 12.30 slotti kolme kertaa. Olen puhunut tästä paljon. Katso, kuinka monella muulla joukkueella on ollut se kolme kertaa. Ei kenelläkään. Totta kai se on minulle silloin ongelma.

Väittely Kloppin ja Kellyn välillä jatkui hyvin pitkään, minkä takia toimittajan oli päätettävä keskustelu ennen kuin osapuolet ehtivät päästä aiheesta yhteisymmärrykseen.

– Kuulehan, me voisimme varmaan jatkaa tätä loputtomiin. Kiitos, Jürgen.

Koko kahdeksanminuuttinen haastattelu on katsottavissa allaolevalta videolta.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.