Jürgen Klopp ei löytänyt yksinkertaista selitystä Liverpoolin tehottomuudelle, joka jatkui sunnuntain kärkikamppailussa Manchester Unitedia vastaan (lue otteluraportti).

Odotettu huippuottelu ei jalkapallojuhlaa tarjonnut, kun Liverpool jäi jo kolmannessa peräkkäisessä Valioliiga-ottelussaan maaleitta. Viimeksi joukkue kärsi yhtä kuivasta ajanjaksosta vuonna 2005.

Edelliseen neljään Valioliiga-otteluunsa Liverpool on saanut tehtyä vain yhden maalin, eikä sunnuntain vaisu esitys Manchester Unitedia vastaan antanut juuri minkäänlaisia lupauksia vireen parantumisesta.

Football on TNT Sports

@footballontnt
❌ 0-0 v Newcastle (A)
❌ 1-0 v Southampton (A)
❌ 0-0 v Man Utd (H)

Liverpool have failed to score in three consecutive league games for the first time since March 2005.

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Liverpool laukoi ottelussa yhteensä 17 kertaa, mutta vain kolme näistä yrityksistä pakotti Manchester United -vahti David De Gean torjuntatöihin. Klopp sätti hyökkäyspään tehottomuutta, mutta piti Liverpoolin kokonaissuoritusta hyvänä.

– Jos olisimme voittaneet 1-0, ajattelisitte, että kaikki olisi kunnossa. Emme olisi millään voineet estää Manchester Unitedia pääsemästä maalipaikoille 90 minuutin aikana. Emme koskaan, saksalaisluotsi kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp turhautui erotuomarin kyseenalaiseen ratkaisuun: “Se oli hyvin outoa”

– Kun ottaa huomioon kaikki ottelua edeltäneet puheet, he liitävät ja me kompuroimme. Minun poikani pelasivat hyvän ottelun tänään. Emme tosin tehneet maalia, ja maalinteko on tärkein asia jalkapallossa.

– [Maalittomalle putkelle] ei ole helppoa selitystä. Maalipaikkoja tulee aina missattua. Silloin on vain jatkettava yrittämistä ja sivuutettava kaikki puhe asian ympärillä. Kaikki haluavat nähdä maaleja, mutta niitä ei voi pakottaa.

[readmore from=Liverpool]

– Tämä on jalkapalloa. Näitä hetkiä tulee kaikkien tielle. On aikoja, jolloin et osaa selittää, miksi teet maalin kentän jokaisesta mahdollisesta kulmasta.

– [Joulukuun 7-0-voitossa] Crystal Palacea vastaan kaikki meni sisään. Onhan se ärsyttävää, kun vertaa tämänhetkistä tilannettamme siihen tilanteeseen.

– Pidin ottelusta. Näin paljon laadukkaita yksilösuorituksia ja joukkueen kokonaissuoritus oli hyvä. Lopputulos ei ollut se, jota halusimme, mutta se, jonka saimme.