Jürgen Klopp uskoo Alissonin, Fabinhon ja Sadio Manén palaavan Liverpoolin kokoonpanoon, kun joukkue kohtaa Manchester Cityn sunnuntain elintärkeässä huippuottelussa Anfieldilla.

Liverpoolin on lähes pakko voittaa ottelu pitääkseen mestaruushaaveensa elossa. Sarjaa johtava Manchester City on seitsemän pistettä Valioliigan hallitsevaa mestaria edellä, yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Maalivahti Alisson missasi keskiviikon 0-1-tappion Brightonille sairastelun takia, kun puolustuksen tukipilari Fabinho ja hyökkäyksen avainhahmo Mané olivat sivussa loukkaantumisten takia.

Perjantain lehdistötilaisuudessa Klopp kuitenkin kertoi, että kolmikko tekee todennäköisesti paluun Liverpoolin kokoonpanoon sunnuntaina.

– Alisson voi paljon paremmin ja oli tarpeeksi hyvässä kunnossa suorittaakseen henkilökohtaisen harjoitussession [tänään], Klopp kertoi.

LUE MYÖS: Pep Guardiola pöyristyi Jürgen Kloppin selityksistä – ripitti Liverpool-manageria sarkastisesti: ”En odottanut tätä häneltä”

– Sadio ja Fabinho voivat osallistua harjoituksiin myöhemmin tänään, joten katsotaan.

[readmore from=Liverpool]

Klopp ei paljastanut, nähtäisiinkö tammikuun siirtoikkunan viimeisinä tunteina hankitut topparivahvistukset Ben Davies ja Ozan Kabak myös kentällä sunnuntaina.

– Ideaalisessa tilanteessa, meillä olisi muutama viikko aikaa käydä puolustusasioita yhdessä läpi, Klopp harmitteli.

– Ben ja Ozan olivat torstaina analyytikon tapaamisessa, jossa heille näytettiin kaikenlaisia asioita toimintatavoistamme. Tänään ja huomenna he osallistuvat kunnolliseen harjoitukseen, jonka jälkeen katsomme asiaa uudelleen.