”Siinä tapauksessa en halua häntä joukkueeseeni” – Näin Jürgen Klopp reagoi mielenkiintoiseen kysymykseen

© Kuva: Getty Images

Liverpool on vaikeassa tilanteessa. Seura on hävinnyt vuodenvaihteen jälkeen jo kahdeksan ottelua ja on Valioliigassa seitsemäntenä.

Sarjakärki Manchester City on karannut 22 pisteen päähän. Viimeisellä Mestarien liigaan oikeuttavalla sijalla oleva Chelsea on sen sijaan neljän pisteen karkumatkalla.

Yhden ottelun vähemmän pelannut Tottenham vaanii yhden pisteen päässä Jürgen Kloppin miehistöstä. Liverpool kohtaa lauantaina Fulhamin Valioliigassa.

Klopp tiedostaa Liverpoolin elävän vaikeita hetkiä, mutta muistutti seuran olevan yleisesti hyvässä tilanteessa.

– Tämä joukkue ei jää useasti Mestarien liigan ulkopuolelle. Kuluva kausi on vaikea ja tiedämme sen, mutta tämä seura on äärimmäisen vahva.

– Etenkin tällaisella kaudella sinun on päästävä oikeaan iskuun välittömästi, emmekä ole missään vaiheessa onnistuneet siinä. Se ei kuitenkaan kerro mitään tulevaisuudesta. Liverpool on todella hyvissä asemissa. Meillä on nyt vaikeaa, mutta yleisellä tasolla olemme paremmissa asemissa kuin muut seurat.

– Kenenkään ei pidä huolestua seuran tilanteesta, koska olemme hyvissä käsissä ja meillä on todella vahva joukkue.

Kloppilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, pelkääkö hän pelaajien lähtevän seurasta, jos Liverpool ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Klopp kertoi, ettei halua joukkueeseensa sellaisia pelaajia, jotka haluaisivat jättää Liverpoolin kesällä, jos seura ei pelaisi ensi kaudella Mestarien liigassa.

– Tiedän, että pelaajamme ovat hyvin lojaaleja. Emme kohtaa sellaista tilannetta, että joku pelaaja sanoo minulle haluavansa lähteä, jos emme pelaa Mestarien liigassa. Se ei tule tapahtumaan. Tiedän sen todella hyvin.

– Pelaajillemme siitä ei tule ongelmaa. Sanoimme jo vuosia sitten, että jos pelaaja ei halua tulla Liverpooliin, koska emme pelaa Mestarien liigassa, niin sitten en halua hänen tulevan tänne. Jos pelaaja haluaa lähteä täältä sen vuoksi, niin en halua hänen pelaavan joukkueessani.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.