”Se on puuttunut” – Jürgen Klopp kommentoi keskikenttämiehen vaikeaa kautta ja tulevaisuutta Liverpoolissa

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp on vakuuttanut Naby Keïtan pitkäaikaisen tulevaisuuden olevan Anfieldilla, vaikka Guinean maajoukkuemies on kärsinyt vaikeasta kaudesta Liverpoolin paidassa.

Keita ei ole onnistunut lukitsemaan paikkaansa Kloppin avauskokoonpanossa sen jälkeen kun Liverpool hankki hänet RB Leipzigista vuonna 2018.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Valioliigan huippuotteluun Man United–Liverpool: Mistä näet pelin, arvioidut avaukset, valmentajien kommentit

Tällä kaudella 26-vuotias keskikenttämies on nähty avauksessa vain yhdeksän kertaa kaikki kilpailut mukaan lukien, mikä on luonnollisesti johtanut kysymyksiin hänen tulevaisuudestaan seurassa.

– Tämä on ollut hyvin mutkikas vuosi. Meidän on täytynyt vaihtaa ja muutella niin paljon asioita, vaikka olemme yrittäneet tähdätä jatkuvuuteen. Sitä me tarvitsisimme, pohti Klopp.

– Esimerkiksi Man United on mielestäni pelannut edelliset 20 ottelua samalla puolustuslinjalla. Silloin kun saavutat tällaisen jatkuvuuden, voit tehdä muutoksia kaikkialle, koska pohja on kunnossa. Se on puuttunut meiltä koko kauden ajan.

– Sen lisäksi olemme joutuneet tekemään lukuisia muutoksia keskikentälle, eivätkä asiat jalkapallossa toimi näin. Ihmiset käskevät kokeilemaan kaikenlaista, mutta jalkapallossa joukkue tarvitsee tasaisuutta. Nämä muutokset ovat iskeneet muutaman pelaajan kohdalla.

– Naby harjoittelee todella hyvin, se minun on myönnettävä. Mutta tarvitsemme vakautta. Teemme ajoittain muutoksia, mutta emme aio tehdä 7-9 vaihtoa samalla kertaa ja odottaa voittavamme. Keitan pitkäaikainen tulevaisuus on kuitenkin minun näkemykseni mukaan täällä, kyllä.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?